Om oss

Om oss

Pasta Sentral holdt opprinnelig til i Bamas gamle bananmodningslokaler ved Bystasjonen, men måtte vike for Bybanen. Nå har de flyttet inn i nye lokaler i Bergen sentrum og Loddefjord. Restauranten ble stiftet høsten 1988 av Youssef Mohsen og Massimo Galluzzi. De startet med åtte plasstoler, fire bord, plass til ti, og en omsetning på 100 kroner. Pasta Sentral introduserte nye italienske retter for bergensere. Nå har de to restauranter, og flere besøkende enn noensinne. Selv de mest celebre gjester har funnet veien til Pasta Sentral for å spise – opp til flere ganger.

Selv om restauranten nå er flyttet til nye lokaler, er eierne og sjefene de samme, smakene fremdeles de samme gode, og bevertningen har forsøkt å holde på den samme uformelle og lune atmosfæren. Våre restaurant i sentrum har eget lekerom for barn.

I våre restauranter serverer vi deg Bergens beste pizza og pasta!